Magic Items

opdateres løbende

Boots of Elvenkind (Ark) Oprindeligt lavet af elvere fra Cal Coralath i Shadowdale, men nu kopieret i mange lande i Fearun. (info: Mira) Skoene laver ingen lyd, når bæreren bevæger sig. Bæreren får advantage på alle dexteriry checks, der indbefatter at bevæge sig lydløst.

Bracers of Archery (Ark) Oprindelsessted ukendt. Anses i Fearun for at være et udsædvanligt magic item. Af bueskytter anset for at være en af de fineste og lettest tilgængelige genstande til at styrke skydning. (info: Brynn og Mira) +2 damage på ranged attack rolls

Quall’s Feather Token (**) Oprindelsessted Waterdeep. Brun og hvid fjer med et fuglehovede i enden. Fjeren kan kastet 5 fod fremad, hvorefter den bliver til en Roc. Denne kan ikke angribe, men kan bære op til 500kg, som den kan flyve 100 mil. Når de 100 mil er fløjet, eller fuglen rammer 0 hit points, forsvinder den. (Info: Mira)

Red Gem (Ark) Oprindelsessted ukendt. Den røde juvel glinser i sollys og synes at pulsere roligt, når den holdes i hånden. Abilities ukendt.

Elven Longsword (**)

Magic Wand (Fiyer)

Magic Items

Mysteries of Duskwood hr_andersoon